Sjokoladecookies

Myk og saftig sjokoladecookies. Original oppskrift fra Tasty
(https://tasty.co/recipe/the-best-chewy-chocolate-chip-cookies)

Ingredienser for 12 cookies
– 100 gram sukker
– 165 gram brun farin
– 115 gram smeltet margarin
– 1 ts salt
– 1 egg
– 1 ts vanilje ekstrakt
– 155 gram (310ml) hvetemel
– 1/2 ts bakepulver
– 100 gram lys kokesjokolade
– 100 gram mørk kokesjokolade

Fremgangsmåte:

  1. I en stor bolle, pisk sukker, brun farin, salt og smeltet margarin til en klumpfri røre.
  2. Visp inn egg og vaniljen inn i røren.
  3. Sil melet og bakepulver inn i røren, for så å bland det forsiktig med en slikkepott.
  4. Kutt sjokoladeplatene i store biter, bland det forsiktig sammen med røren og la det hvile i kjøleskapet i minst 30 minutter.
  5. Forvarm ovnen med over- og undervarme i 180℃. Bruk bakepapir på en stekeplate.
  6. Lag store cookie klumper med en iskremskje oppå bakepapiret. Det skal være plass til 6 stykker (2 ganger 3) per stekeplate.
  7. Bake for 12-15 minutter, eller til kantene begynner å bli brune.
  8. Kjøl ned og server

Håper det smaker

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started