Myk og saftig sjokoladecookies. Original oppskrift fra Tasty
(https://tasty.co/recipe/the-best-chewy-chocolate-chip-cookies)
Ingredienser for 12 cookies | |
---|---|
– 100 gram sukker – 165 gram brun farin – 115 gram smeltet margarin – 1 ts salt – 1 egg | – 1 ts vanilje ekstrakt – 155 gram (310ml) hvetemel – 1/2 ts bakepulver – 100 gram lys kokesjokolade – 100 gram mørk kokesjokolade |
Fremgangsmåte:
- I en stor bolle, pisk sukker, brun farin, salt og smeltet margarin til en klumpfri røre.
- Visp inn egg og vaniljen inn i røren.
- Sil melet og bakepulver inn i røren, for så å bland det forsiktig med en slikkepott.
- Kutt sjokoladeplatene i store biter, bland det forsiktig sammen med røren og la det hvile i kjøleskapet i minst 30 minutter.
- Forvarm ovnen med over- og undervarme i 180℃. Bruk bakepapir på en stekeplate.
- Lag store cookie klumper med en iskremskje oppå bakepapiret. Det skal være plass til 6 stykker (2 ganger 3) per stekeplate.
- Bake for 12-15 minutter, eller til kantene begynner å bli brune.
- Kjøl ned og server
Håper det smaker